A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Мікрогранти від Helvetas Swiss Intercooperation для підприємців Харківської та Дніпровської області

Мікрогранти від Helvetas Swiss Intercooperation для підприємців Харківської та Дніпровської області

Мікрогранти від Helvetas Swiss Intercooperation за фінансової підтримки Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) в рамках Economic Resilience Programme для внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали через війну, та ведуть свою діяльність у Харківській та Дніпровській областях,  для започаткування / відновлення / розширення підприємницької діяльності. Партнером проєкту в Харкові виступила  громадська організація «Асоціація приватних роботодавців».

10:32 15.09.2023

Онлайн-сервіси Газмереж дозволяють дистанційно отримувати дані за розподіл газу

Онлайн-сервіси Газмереж дозволяють дистанційно отримувати дані за розподіл газу

Близько 15 000 родин Харкова та області зареєстрували особистий кабінет і отримали онлайн-доступ до своїх особових рахунків за розподіл газу. Скориставшись особистим кабінетом на сайті Газмереж можна без черг, телефонних дзвінків та письмових запитів дізнатись стан особового рахунку, історію нарахувань та оплат, звірити обсяги спожитого газу, передати показання лічильника та завантажити актуальний рахунок. Аби скористатися онлайн-можливостями потрібно: На сайті Газмереж перейти у розділ Особистий кабінет  Обрати Оператора мереж:  Харківська філія «Газмереж» - для споживачів області  Харківська міська філія «Газмереж» - для споживачів Харкова  Ввести номер особового рахунку за розподіл газу  131…(10-ти значний код) – для споживачів Харкова  132…(10-ти значний код) – для споживачів області.

09:50 15.09.2023

ПРОЄКТ "ПЕРЕБУДОВА БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ"

ПРОЄКТ "ПЕРЕБУДОВА БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ"

“Асоціація приватних роботодавців” продовжує надання оперативної підтримки підприємцям Харківської області у форматі навчання та консультування, а також підтримки у залученні коштів на відновлення бізнесу та супроводження процесу повернення до бізнес діяльності на деокупованих та прифронтових територіях Харківської області. Програма тренінгів для старту, відновлення та розвитку бізнесу Разом з експертами АПР – ведучими тренінгів – ви зможете: - оптимізувати свою бізнес-модель, грамотно поставити цілі, зробити якісний стратегічний аналіз; - систематизувати свої знання щодо юридичної та фінансової безпеки вашого бізнесу, а також дізнатись, про що мовчить фінансовий звіт; - перевірити, наскільки ефективним є ваш маркетинг і як можна його покращити; - дізнатись, як просувати бізнес в соцмережах та обходити конкурентів в Інтернеті; - пропрацювати сервісний компонент вашого бізнесу; - створити для ваших клієнтів комерційні пропозиції, від яких неможливо відмовитись. А ще дізнаєтесь, як сформувати потужну команду, прокачаєте навички ефективної комунікації та ведення складних переговорів, напишете бізнес-план, зможете успішно пройти пітчинг та претендувати на гранти на розвиток власної справи. Заняття стартують 16 вересня, та триватимуть 2-3 години, 3 рази на тиждень. Участь у проекті безкоштовна. Контактна інформація: asprro@gmail.com, +380632326280 Наталія Реєстрація: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScsK.../viewform 

16:42 14.09.2023

Як розпізнати проблеми з ментальним здоров'ям у дитини

Як розпізнати проблеми з ментальним здоров'ям у дитини

Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.

09:46 14.09.2023

Оповіщення населення про надзвичайні ситуації

Оповіщення населення про надзвичайні ситуації

ОПОВІЩЕННЯ – це доведення сигналів і повідомлень органів управління цивільного захисту про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій, аварій, катастроф, епідемій, пожеж тощо до центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій та населення (підпункт 31 пункту 1 стаття 2 Кодексу цивільного захисту України).

08:45 14.09.2023

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 14.09.2023р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: 5 Вересня, Весняна, Дніпровська, Лесі Українки, Нетеченська, Савченка, Шевченка, Вокзальна, Гоголя, Джерельна, Кобзаря, Козацька, Коцюбинського, Набережна, Сонячна, Перемоги, Мереф’янської фортеці, Мірошниченка, Героїв Крут, Карпатська, Конституції, Свободи, Слобожанська, Слюсаренка генерала, Квітуча, Кримська, Садова; по провулкам: Базарний, Поштовий, Вокзальний; по в’їздам: Гоголя, 1-й, 2-й Вокзальний, Кобзаря, Культури, 1-й Козацький, 1-й Шевченка, 1-й, 2-й, 3-й Мірошниченка; тупик Веселий; село Верхня Озеряна.

08:42 14.09.2023

У Мереф’янській громаді буде створено безбар‘єрний ігровий простір для дітей з інвалідністю

У Мереф’янській громаді буде створено безбар‘єрний ігровий простір для дітей з інвалідністю

Спільно зі Службою у справах дітей та сім‘ї, а також КУ «Мереф‘янський центр надання соціальних послуг», ГО Українська фундація розвитку молоді розпочинає реалізацію проєкту, що став переможцем конкурсу грантів для посилення спроможності місцевих громад надавати соціальні послуги людям з інвалідністю та іншим вразливим верствам населення.

16:18 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень