A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Захисні споруди цивільного захисту Мереф'янської громади

Захисні споруди цивільного захисту Мереф'янської громади

Відповідно до Кодексу цивільного захисту захисними спорудами цивільного захисту є інженерні споруди, які призначені для захисту населення від впливу небезпечних факторів, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів. Згідно ст. 32 Кодексу до захисних споруд цивільного захисту належать сховища та протирадіаційні укриття.

10:23 07.09.2023

Відтепер роботодавцям покриваються витрати за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю

Відтепер роботодавцям покриваються витрати за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю

З 29 серпня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 р. № 893, якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

09:14 07.09.2023

Послуги для освітян на Гіді з державних послуг

Послуги для освітян на Гіді з державних послуг

Шукаєте, як зареєструвати інноваційний проєкт, переоформити ліцензію на провадження освітньої діяльності та отримати інші сервіси для освітян? Дізнавайтеся, як оформити послуги, — на Гіді з державних послуг. Зробили для вас добірку: Новітні технології Державна реєстрація інноваційних проєктів https://curly.click/r/2a6a Вища освіта Видача ліцензії на провадження освітньої діяльності на відповідному рівні вищої освіти або за освітньою програмою, що передбачає присвоєння професійної кваліфікації з професій, для яких запроваджено додаткове регулювання, на відповідному рівні вищої освіти https://curly.click/r/deba Переоформлення ліцензії на провадження освітньої діяльності на рівні вищої освіти https://curly.click/r/277f Післядипломна освіта Видача ліцензії на освітню діяльність у сфері післядипломної освіти https://curly.click/r/747f Розширення провадження освітньої діяльності у сфері післядипломної освіти https://curly.click/r/7de9 Повна загальна середня освіта Видача ліцензії на освітню діяльність у сфері повної загальної середньої освіти https://curly.click/r/dfa9 Дошкільна освіта Видача ліцензії на освітню діяльність у сфері дошкільної освіти https://curly.click/r/z8129

14:19 06.09.2023

Щоденні роботи з благоустрою

Щоденні роботи з благоустрою

Працівники відділу благоустрою та районних комітетів органів самоорганізації населення (РК ОСН) щоденно продовжують наводити чистоту по всій території громади.

10:56 06.09.2023

Які категорії підприємців платників єдиного податку не ведуть облік товарних запасів за місцем їх реалізації?

Які категорії підприємців платників єдиного податку не ведуть облік товарних запасів за місцем їх реалізації?

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що підприємці платники єдиного податку ІІ-IV групи, які не зареєстровані платниками ПДВ та не здійснюють реалізацію технічно-складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, реалізацію лікарських засобів, виробів медичного призначення, реалізацію ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння, облік товарних запасів не ведуть.

10:09 06.09.2023

Добровільне зазначення електронної адреси  учасником справи породжує презумпцію обізнаності

Добровільне зазначення електронної адреси учасником справи породжує презумпцію обізнаності

У постанові по справі № 757/48467/21 від 28 червня 2023 року Верховний Суд вказав, що у випадку коли учасник справи зазначив у заяві (скарзі) електронну адресу (хоча міг цього і не робити), то слід припустити, що учасник справи бажає, принаймні не заперечує, щоб ці засоби комунікації використовувалися судом.

09:27 06.09.2023

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 06.09.2023р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Дніпровська, Коцюбинського, Гоголя, Набережна, Нетеченська, Перемоги, 5 Вересня; по провулкам: Гоголя, Поштовий; в’їзд Гоголя; у селі Верхня Озеряна.

09:04 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень