A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Бригада «Азов» оголосила про набір добровольців

Бригада «Азов» оголосила про набір добровольців

Бригада Національної гвардії України «Азов» однією з перших стала на захист української землі та українського народу. Бійці бригади постійно тренуються та покращують свої вміння. Азовців поважають інші українські воїни та бояться вороги. За плечима бійців підрозділу ‒ успішні виходи та операції на передовій, де вони демонструють професіоналізм і злагодженість дій. Приєднатися до бригади можна через рекрутингові центри. Їх адреси, а також актуальні вакансії та анкету дивіться на сайті: https://azov.org.ua/ 

16:12 05.10.2023

Закривати робочу зміну в ПРРО для перейменування товарів не потрібно

Закривати робочу зміну в ПРРО для перейменування товарів не потрібно

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до пункту 11 статті 3 Закону України від 06 липня 1995 року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані проводити розрахункові операції через реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або через програмні РРО для підакцизних товарів із використанням режиму програмування із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з Українським класифікатором товарів зовнішньоекономічної діяльності, найменування товарів, цін товарів та обліку їх кількості.

14:10 05.10.2023

Вплив стресу на організм дитини

Вплив стресу на організм дитини

Стрес – це реакція організму на подразнення, де подразником є ситуація. Більшість дітей сьогодні перебуває під впливом стресу, оскільки посилюється психічна діяльність дитини у зв’язку з необхідністю засвоєння і переробки великого обсягу інформації (інформаційний стрес). Виникає перенапруження фізіологічних систем організму під впливом емоційних чинників (емоційний стрес).

13:46 05.10.2023

Отруйні рослини, про які варто знати

Отруйні рослини, про які варто знати

Серед різноманітних рослин зустрічаються і небезпечні для здоров’я людей. Простий контакт з деякими лісовими та польовими рослинами може обернутися важким отруєнням. Не все, що росте в природі можна чіпати, нюхати і тим більше їсти.

10:36 05.10.2023

Державні послуги для героїв — на Гіді

Державні послуги для героїв — на Гіді

Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших захисників і захисниць та робимо все можливе, аби спростити їх взаємодію з державою. Зібрали добірку найпопулярніших послуг для ветеранів та їхніх сімей. Дізнайтеся, де можете отримати кожну з них, на Гіді: Статуси та довідки  Статус учасника бойових дій https://curly.click/r/d0aa  Статус учасника війни https://curly.click/r/2d2f  Статус особи з інвалідністю внаслідок війни https://curly.click/r/bd2e  Відомості з реєстру ветеранів війни https://curly.click/r/2c59 Допомога та компенсації Видача направлення для отримання послуг із соціальної та професійної адаптації https://curly.click/r/b358 Отримання громадськими об’єднаннями ветеранів війни безкоштовно приміщень для здійснення статутних завдань https://curly.click/r/y8419 Грошова компенсація за жилі приміщення особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України https://curly.click/r/u1118 Грошова компенсація за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб https://curly.click/r/2c9a За посиланням можете отримати психологічну підтримку, якщо відчуваєте, що зараз вона необхідна — https://marta.mva.gov.ua/ Більше інформації про доступні сервіси для ветеранів війни та членів їхніх сімей можна знайти за посиланням — https://eveteran.gov.ua/

10:39 04.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень