A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення захисту права власності та інших речових прав на нерухоме майно, що належать дітям та підопічним особам»

Набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення захисту права власності та інших речових прав на нерухоме майно, що належать дітям та підопічним особам»

Серед основних нововведень за цим законом є те, що опікун не має права без дозволу органів опіки та піклування укладати договори, на підставі яких набуваються, змінюються або припиняються речові права дітей, що підлягають державній реєстрації.

14:11 10.10.2023

До уваги! Відключення електропостачання 12 жовтня

До уваги! Відключення електропостачання 12 жовтня

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 12.10.2023р. з 08-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Дніпровська, Конституції, Сумська, Сонячна, Садова, Джерельна, 5 Вересня, 1 Травня, Курортна, Кільцева, Кримська, Карпатська, Бутенка Олександра, Баварська, Бульбенка Федора, Вернадського Володимира, Вишетравської, Вишнева, Щита Костя, Шевченка, Набережна, Героїв Чорнобиля, Квітуча, Культури, Мала, Лесі Українки, Савченка, Одеська, Озерянська, Польова, Сененко, Санаторна, Слобожанська, Солдатенка, Спортивна, Степова, Сухоярська, Холодногірська, Героїв Крут, Кошового Олега, Західна, Залізнична, Лісна, Люботинська, Південна, Полянського, Станційна, Свободи, Осіння, Бджілостанція, Погребняка Якима, Зелена; по провулкам: 1 Травня, Утківський, Озерянський, Сухоярський, Залізничний, Банний, Базарний, Станційний, Вернадського Володимира, Зміївський, Конституції, Кримський, Незалежності, Патріотичний, Тихий, Коцюбинського, Холодногірський; по в’їздам: 1 Травня, Культури, Озерянський, Санаторний, Карпатський, Холодногірський, Спортивний, Бутенка Олександра, Кошового Олега, 1-й Західний; тупики: Підгірний, Замереф’янський; проїзд Коцюбинського; площа Зелена.

13:37 10.10.2023

Всесвітній день ментального здоров’я

Всесвітній день ментального здоров’я

10 жовтня відзначається Всесвітній день ментального здоров’я. Щороку цей день покликаний нагадати, що важливо піклуватися не тільки про своє фізичне здоров’я, але і про душевне самопочуття. Щоб кожен знайшов психологічну допомогу тоді й там, коли вона потрібна, за ініціативи першої леді Олена Зеленська була створена Всеукраїнська програма ментального здоров’я Ти як? . Саме таке запитання автори програми радять ставити собі і своїм близьким щодня – «Ти як?». Відповіді можуть бути різними, але обов'язково – чесними. Адже це стане початком шляху до того, що є базовою цінністю ментального здоров'я – добробут людини і те, наскільки вона почуває себе щасливою. Особливої актуальності питання ментального здоров’я набуває зараз, коли українці кожного дня переживають стрес через військову агресію рф. Як зазначають автори програми «Ти як?», українська формула стійкості може та має бути актуальною в глобальному контексті. Бо не лише для нас, але і для всього світу ментальне здоров'я є викликом. Це показало міжнародне дослідження, проведене для третього Саміту перших леді та джентльменів й представлене 6 вересня у Києві. Ментальне здоров’я – це універсальне право людини мати внутрішні ресурси для того, аби жити, реалізувати свої здібності, працювати, піклуватися про інших, не забуваючи про себе. Комунікаційна кампанія «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою першої леді Олени Зеленської реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. #тияк #worldmentalhealthday #howareyou

13:03 10.10.2023

10 жовтня – Всесвітній день психічного здоров’я

10 жовтня – Всесвітній день психічного здоров’я

За визначенням ВООЗ, психічне здоров’я – це стан душевного благополуччя, яке дає кожній людині можливість здійснювати власний потенціал, долати звичайні життєві стреси, плідно працювати.

08:42 10.10.2023

До уваги! Проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу

До уваги! Проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини державної лікарні ветеринарної медицини протягом наступного тижня в період з 09 жовтня по 27 жовтня 2023 року з 9-00 до 12-00 буде проводитися подвірний обхід помешкань громадян з метою проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу по вулицям м. Мерефа (район «КОЗІВКА»).

08:40 10.10.2023

Відключення електроенергії

Відключення електроенергії

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 09 жовтня з 09-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у м.Мерефа

10:10 09.10.2023

Повертайте вклади зі збанкрутілого банку. Нова послуга в Дії

Повертайте вклади зі збанкрутілого банку. Нова послуга в Дії

Українці, які мають вклади в банках, що збанкрутували, зможуть повернути кошти за кілька кліків у Дії. Мінцифра та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запускають спільну послугу. Тепер, щоб повернути гроші, не треба ходити по установах та заповнювати папери. Подайте заяву в застосунку — і кошти надійдуть на картку єПідтримка. Як подати заяву

09:45 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень