A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

29 січня – День пам'яті Героїв Крут

29 січня – День пам'яті Героїв Крут

29 січня – День пам'яті Героїв Крут, українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. Герої Крут стали символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за свободу та незалежність України. Тоді, 106 років тому, біля залізничної станції Крути юнаки затримали російського ворога на чотири дні та дали змогу владі УНР розгромити повстання російської п’ятої колони у Києві. Сьогодні подвиг Героїв Крут є прикладом для нас, як успішно боротися проти численного ворога. Він, як і понад століття тому, не полишає планів знищити нашу державу. Сучасні українські захисники мужньо протистоять окупанту та відбивають його атаки. Ми цінуємо подвиг кожного і вшановуємо пам'ять Героїв, які полягли під Крутами. Пам'ятаємо тих, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежну Україну. Шануємо наших захисників, які сьогодні відстоюють національну державу. Слава і честь українським Героям, які боронили і боронять Україну!  Начальник Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов 

11:01 29.01.2024

До уваги! Відключення електропостачання 29 січня

До уваги! Відключення електропостачання 29 січня

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 29.01.2024р. з 10-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у мікрорайоні Артемівка.

10:30 29.01.2024

Особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій / програмних реєстраторів розрахункових операцій

Особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій / програмних реєстраторів розрахункових операцій

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що з 1 січня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)», якою визначено терміни забезпечення можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги), включаючи товари (послуги), реалізація (надання) яких здійснюється дистанційно, а саме:

09:19 29.01.2024

Отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах можуть українці, які постраждали від війни

Отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах можуть українці, які постраждали від війни

Отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах можуть українці, які постраждали від війни. Освітня онлайн-платформа Prometheus у партнерстві з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) пропонує 1000 стипендій на навчання у сфері IT для українців, що постраждали від війни. Про це повідомляється на сайті проєкту. До навчання запрошують внутрішньо переміщених осіб, українців, які втратили роботу через війну, житло яких пошкоджене внаслідок бойових дій, ветеранів та ветеранок, а також членів їхніх родин. Вони можуть обрати один із запропонованих курсів: • Java Beginner - https://prometheus.org.ua/prometheus-plus/java-beginner/ • Frontend. Базовий курс від Ciklum - https://prometheus.org.ua/prometheus-plus/front-end-ciklum/ • Тестувальник QA Manual - https://prometheus.org.ua/promet.../manual-software-testing/ • Тестувальник QA Auto - https://prometheus.org.ua/pro.../automatic-software-testing/ • DevOps та Kubernetes. Практичний інтенсив - https://prometheus.org.ua/promethe.../devops_and_kubernetes/ • UX/UI Design Basic - https://prometheus.org.ua/prometheus.../ux-ui-design-basic/ Навчання розпочнеться у період із 5 до 14 березня поточного року. Після його завершення учасники отримають сертифікати та рекомендації щодо подальшого працевлаштування. Для участі у програмі необхідно заповнити заявку за цим посиланням до 31 січня 2024 року включно - https://prometheus.org.ua/prometheus-plus/scholarship-it/... На електронну адресу відібраних учасників надійде лист-інструкція. Результати відбору будуть оголошені до 8 лютого. Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) – це перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з капіталом 285 мільйонів доларів США, заснований за фінансування Уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

14:33 26.01.2024

До уваги! Відключення електропостачання 29 січня

До уваги! Відключення електропостачання 29 січня

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 29.01.2024р. з 10-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у селищі Селекційне; села: Лелюки, Кринички.

09:08 26.01.2024

Вічна пам’ять Герою!

Вічна пам’ять Герою!

Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни загинув - військовослужбовець Збройних Сил України, мешканець громади:

16:46 25.01.2024

Про стан організації роботи з вирішення звернень і запитів, прийому громадян, забезпечення доступу до публічної інформації у 2023 році Харківської окружної прокуратури Харківської області

Про стан організації роботи з вирішення звернень і запитів, прийому громадян, забезпечення доступу до публічної інформації у 2023 році Харківської окружної прокуратури Харківської області

Харківською окружної прокуратурою Харківської області проведено вивчення стану організації роботи з вирішення звернень і запитів, прийому громадян, забезпечення доступу до публічної інформації у 2023 році.

15:39 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень