A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Захисти країну

Захисти країну

Долучайся до 22-го окремого мотопіхотного батальйону.

11:01 07.03.2024

Продовження капітального ремонту вцілілої будівлі ліцею «Перспектива»

Продовження капітального ремонту вцілілої будівлі ліцею «Перспектива»

З настанням нового календарного року починається і оновлення бюджетних процесів, саме тому щороку виникає питання про продовження розпочатих робіт. Відомо, що з минулого року триває відновлення вцілілої будівлі на території ліцею «Перспектива» (колишня школа №6).

15:02 06.03.2024

Як знизити ризик зараження інфекційними захворюваннями через воду на підтоплених територіях

Як знизити ризик зараження інфекційними захворюваннями через воду на підтоплених територіях

Небезпечні для здоров’я хімічні речовини, а також збудники інфекційних хвороб із кладовищ, вбиралень, сміттєзвалищ можуть опинитися у криницях та відкритих водоймах на території підтопленій внаслідок виникнення осінньо-зимових дощових паводків, весняної повені. Щоби знизити ризик виникнення інфекційних захворювань на уражених територіях, дотримуйтеся, будь ласка, таких правил:

08:20 06.03.2024

Допомога ЗСУ

Допомога ЗСУ

На звернення одного з підрозділів 92 окремої штурмової бригади - міською радою було закуплено автозапчастини для  ремонту двох автомобілів марки Renault та Citroen.

15:23 05.03.2024

Гаджети: між користю та здоров’ям. Як зберегти баланс?

Гаджети: між користю та здоров’ям. Як зберегти баланс?

Гаджети: між користю та здоров’ям. Як зберегти баланс? Комп’ютерні та інтернет-технології – така ж частина життя сучасної людини, як холодильник, метро чи літак. Зазвичай інноваційні технічні продукти у формі невеликих електронних пристроїв – гаджетів – створюють, щоб полегшити повсякденне життя. Вони поєднують у собі високі технології й цілком реальне застосування та призначені допомагати працювати й відпочивати з комфортом. Важко уявити галузь, в якій не використовуються цифрові пристрої – ноутбуки, планшети, смартфони та інші девайси. Наявність комп’ютера вдома давно не вважається розкішшю, це – необхідна річ. І сучасна людина повинна вміти ним користуватися.

12:27 05.03.2024

Засідання комісії  з розгляду питань щодо надання компенсації за ПОШКОДЖЕНІ об’єкти нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій

Засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за ПОШКОДЖЕНІ об’єкти нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій

4 березня було проведено засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за ПОШКОДЖЕНІ об’єкти нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації. На засіданні розглянуто 3 заяви по яким прийнято відповідні рішення:

12:09 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень