A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

04 березня відбудеться засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна

04 березня відбудеться засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна

Згідно ЗУ «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» від 23.02.2023 р. №2929-IX та Постанови №381 від 21.04.2023 р. «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”» із змінами, Мереф’янська міська рада повідомляє, що 04.03.2024 року о 15 год. 00 хв.  відбудеться засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Мереф’янської міської територіальної громади щодо отримання компенсації згідно поданих заяв від власників пошкодженого майна, за адресою: Харківська область, Харківський район, м.Мерефа, вул. Дніпровська, 213 (актовий зал).

09:09 29.02.2024

Санітарні вимоги для облаштування колодязів

Санітарні вимоги для облаштування колодязів

Значна частина населення Харківського району користується питною водою з колодязів. Вимоги до обладнання колодязів, їх утримання та  якості води з колодязів є особливо актуальними після паводків, коли якість води в колодязях може погіршуватися.

08:44 29.02.2024

«ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ – ТЕРИТОРІЯ ТУРБОТИ

«ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ – ТЕРИТОРІЯ ТУРБОТИ

Днями було проведено робочу нараду керівництва громади з керівницею та працівникам Інклюзивного-ресурсного центру. Серед багатьох робочих питань особливу увагу було приділено питанню забезпечення освітніми послугами дітей дошкільного віку з особливими освітніми потребами.

08:42 29.02.2024

Обережно крихкий лід!

Обережно крихкий лід!

Наприкінці зими крига на воді, хоча і здається міцною, але стає крихкою і небезпечною. Вона може не витримати вагу людини і тому виходити на неї дуже небезпечно.

11:09 28.02.2024

ПУНКТ ГАРЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ

ПУНКТ ГАРЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ

З вересня 2023 року на базі дитячого садка №1 працює пункт гарячого харчування для мешканців громади від благодійного фонду «До України з любов’ю». Цей фонд створила українка Світлана Міллер у США в 2022 році напочатку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

08:41 28.02.2024

НОВИЙ ОСВІТНІЙ ЦЕНТР – ПРОСТІР ДЛЯ НАВЧАННЯ І ТВОРЧОСТІ

НОВИЙ ОСВІТНІЙ ЦЕНТР – ПРОСТІР ДЛЯ НАВЧАННЯ І ТВОРЧОСТІ

На території КЗ «Мереф’янський ліцей №1» Мереф’янської міської ради створено Digital Learning Center (освітній центр) «EDU Space». Оглянути його та ознайомитись із його роботою 27 лютого завітав міський голова Веніамін СІТОВ із командою.

16:47 27.02.2024

Обмін досвідом щодо роботи з військовими та їх сім’ями

Обмін досвідом щодо роботи з військовими та їх сім’ями

Днями, завідувачка відділення надання соціальних послуг Захисникам та Захисницям України та членам їх сімей КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» Поліна Тимошенко та психологиня зазначеного відділення Тетяна Бондаренко з метою обміну досвідом стосовно роботи з військовими та їх сім’ями відвідали Ужгородський міський центр соціальних служб, міський центр надання соціальних послуг Стрійської громади та Львівський обласний центр соціальних служб.

14:17 27.02.2024

Небезпека від нафтопродуктів у воді

Небезпека від нафтопродуктів у воді

Внаслідок катастрофи після чергової терористичної атаки російськими БпЛА 09.02.2024 в Немишлянському районі Харкова через влучання в об’єкт критичної інфраструктури, на якому зберігались ємності з паливо-мастильними матеріалами, відбулось потрапляння нафтопродуктів у річку Немишля та далі за течією в річки Харків, Лопань, Уди.

13:43 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень