A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Вічна пам'ять Герою!

Вічна пам'ять Герою!

Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни загинув - військовослужбовець Збройних Сил України, мешканець громади:

10:50 17.11.2023

Програми комплексного відновлення територіальних громад: нові підходи до управління та розвитку

Програми комплексного відновлення територіальних громад: нові підходи до управління та розвитку

14 листопада відбувся круглий стіл на тему «Програми комплексного відновлення територіальних громад: нові підходи до управління та розвитку», організований Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

08:31 17.11.2023

До уваги! Відключення електропостачання 17 листопада

До уваги! Відключення електропостачання 17 листопада

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 17.11.2023р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Дніпровська, Культури, Нетеченська; тупик Лікарський.

08:30 17.11.2023

22 листопада відбудеться засідання Комісії

22 листопада відбудеться засідання Комісії

Згідно ЗУ «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» від 23.02.2023 р. №2929-IX та Постанови №381 від 21.04.2023 р. «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”» із змінами внесеними згідно з Постановами КМ № 487 від 12.05.2023 та № 565 від 30.05.2023, Мереф’янська міська рада повідомляє, що 22.11.2023 року о 14 год. 00 хв.  відбудеться засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Мереф’янської міської територіальної громади щодо отримання компенсації згідно поданих заяв від власників пошкодженого майна, за адресою: Харківська область, Харківський район, м.Мерефа, вул. Дніпровська, 213 (актовий зал).

16:37 16.11.2023

Щодо розповсюдження у соцмережах фейків

Щодо розповсюдження у соцмережах фейків

Соціальними мережами продовжується поширення фейків щодо начебто відміни плати за доставку газу, повернення коштів та подібної недостовірної інформації. Масове розповсюдження, напередодні холодів, фейкових новин може використовуватись ворогом для розхитування ситуації у енергетичній сфері, мати на меті зрив опалювального сезону, позбавлення критичної інфраструктури коштів, необхідних для ремонтів.

15:14 16.11.2023

Реформування стоматологічного відділення

Реформування стоматологічного відділення

Останнім часом багатьох громадян хвилює питання про закриття стоматологічного відділення у Мереф’янській центральній районній лікарні. Адміністрація КНП «Мереф’янська ЦРЛ» спростовує дану інформацію та повідомляє, що у 2024 році стоматологічна медична допомога буде надаватись і надалі.

15:13 16.11.2023

Отруєння чадним газом: симптоми та перша допомога

Отруєння чадним газом: симптоми та перша допомога

Через те, що російська федерація продовжує тероризувати мирне населення й нищити нашу енергетику, українці завчасно готуються до зими й обладнують домівки генераторами, пічками й іншими нагрівальними приладами. Та перш ніж придбати таке обладнання, зверніть увагу й на ризики, які може спричинити його використання. Одна з небезпек — отруєння чадним газом.

11:22 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень