A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Укладення мирової угоди в процесі примусового виконання рішення

Укладення мирової угоди в процесі примусового виконання рішення

Згідно з вимогами статті 19 Закону України «Про виконавче провадження» сторони у процесі виконання рішення відповідно до процесуального законодавства мають право укласти мирову угоду, що затверджується (визнається) судом, який видав виконавчий документ.

11:10 01.11.2023

Як треба діяти при розливі ртуті?

Як треба діяти при розливі ртуті?

Ртуть – метал сріблясто-білого кольору, у звичайних умовах легкорухома рідина, що при ударі поділяється на дрібні кульки, у 13,5 разів важча за воду. Температура плавлення – 38,87°C. З підвищенням температури випаровування ртуті збільшується. Пари ртуті та її сполуки дуже отруйні.

09:11 01.11.2023

Що таке "невидимі поранення"

Що таке "невидимі поранення"

У межах комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я, створеної за ініціативою Олени Зеленської, розповідається, що таке «невидимі поранення» та як підтримати військових Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце — до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших. До цього посту також додано контакти фондів та організацій, які надають психологічну підтримку військовим, їхнім рідним та постраждалим від війни. Не зволікайте, якщо вам чи близькій людині необхідна допомога. Комунікаційна кампанія «Ти як?» реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. Сприяння у виготовленні та поширенні інформаційно-просвітницьких матеріалів надали Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis, благодійний фонд BGV. #тияк

16:21 31.10.2023

Інсульти "помолодшали" чому і що з цим робити?

Інсульти "помолодшали" чому і що з цим робити?

Інсульт подекуди вважають ризиком старшого віку, але це не так. Адже 10-15% інсультів у розвинених країнах стаються в людей від 17 до 50 років, а в Україні цей показник ще гірший. Інфаркти та інсульти в Україні “молодшають” - про це заявив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко на Всеукраїнському з’їзді серцево-судинних хірургів у Києві. Чому так і що можна вдіяти, аби запобігти інсультам та їхнім наслідкам?

09:42 31.10.2023

Захистіть свої дані в інтернеті. Серіал про кібергігієну від Дія.Освіта

Захистіть свої дані в інтернеті. Серіал про кібергігієну від Дія.Освіта

Купуєте товари в інтернеті, здійснюєте онлайн-платежі або активно ведете соцмережі? Обережно! Ви можете стати жертвою інтернет-шахраїв. За аналітикою Опендатаботу, кожен 9 українець з початку повномасштабної війни постраждав від інтернет-шахрайства. Убережіть себе від кіберзлочинців: перегляньте серіал «Персональна кібергігієна» та станьте свідомим користувачем. У 8 серіях дізнаєтеся

09:19 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень