A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Неоціненна втрата: Тер-Степанян Еміль Шаваршович

Неоціненна втрата: Тер-Степанян Еміль Шаваршович

7 квітня 2024 року на 72-му році життя пішов у вічність Тер-Степанян Еміль Шаваршович – Почесний громадянин Харківської області та району, Почесний громадянин міста Мерефа (2011 рік), Почесний громадянин селища Пісочин, Почесний президент ПАТ «КДБК».

10:43 09.04.2024

Хто відноситься до членів сім’ї першого та другого  ступеня споріднення?

Хто відноситься до членів сім’ї першого та другого ступеня споріднення?

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до п.п. 14.1.263 п. 14.1    ст. 14 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) членами сім’ї фізичної особи першого ступеня споріднення для цілей розділу IV ПКУ вважаються її батьки, її чоловік або дружина, діти такої фізичної особи, у тому числі усиновлені.

10:13 08.04.2024

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

14:46 05.04.2024

Розпочато аудит Відкритих даних у Мереф’янській міській раді

Розпочато аудит Відкритих даних у Мереф’янській міській раді

У Мереф’янській міській раді затверджено 69 наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних на Єдиному Державному веб-порталі Відкритих даних, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних».

12:17 05.04.2024

Мереф'янський міський голова Веніамін СІТОВ взяв участь у Форумі відновлення

Мереф'янський міський голова Веніамін СІТОВ взяв участь у Форумі відновлення

Мереф'янський міський голова Веніамін СІТОВ взяв участь у Форумі відновлення на тему: "Стабілізаційні проєкти для територіальних громад в питаннях раннього відновлення. Виклики і перспективи в умовах збройної агресії". ✅ Захід відбувся 4 квітня у м.Київ за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація об'єднаних територіальних громад" у партнерстві з Palladium group. ✅ Форум пройшов за участі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, представників посольств та представників програм міжнародної технічної допомоги. ✅ Під час форуму присутні обговорили найкращі практики та стратегії відновлення територій на рівні громад, визначили проблемні питання, пріоритети для розвитку в громадах та необхідні стабілізаційні заходи. ✅ Веніамін СІТОВ доєднався до панельної дискусії громад наближених до лінії розмежування та областей прифронтових зон.

10:21 05.04.2024

Голос громади у місцевому самоврядуванні

Голос громади у місцевому самоврядуванні

04 квітня відбулась презентаційна зустріч проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програма DOBRE з місцевими активістами та представниками органу місцевого самоврядування (ОМС).

14:50 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень