A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Вічна пам’ять Герою!

Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни загинув - військовослужбовець Національної Гвардії України, мешканець громади:

19:02 29.02.2024

Заходи евакуації населення

Евакуація є основним способом захисту населення при загрозі або виникненні надзвичайної ситуації.

10:55 29.02.2024

Стан захворюваності на грип, ГРВІ та COVID-19 за 8 тижні епідемічного сезону 2023 — 2024 років

ХАРКІВСЬКА  РАЙОННА ФІЛІЯ  (ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ»)  ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ  ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ» інформує:

10:49 29.02.2024

04 березня відбудеться засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна

Згідно ЗУ «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» від 23.02.2023 р. №2929-IX та Постанови №381 від 21.04.2023 р. «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”» із змінами, Мереф’янська міська рада повідомляє, що 04.03.2024 року о 15 год. 00 хв.  відбудеться засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Мереф’янської міської територіальної громади щодо отримання компенсації згідно поданих заяв від власників пошкодженого майна, за адресою: Харківська область, Харківський район, м.Мерефа, вул. Дніпровська, 213 (актовий зал).

09:09 29.02.2024

Санітарні вимоги для облаштування колодязів

Значна частина населення Харківського району користується питною водою з колодязів. Вимоги до обладнання колодязів, їх утримання та  якості води з колодязів є особливо актуальними після паводків, коли якість води в колодязях може погіршуватися.

08:44 29.02.2024

«ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ – ТЕРИТОРІЯ ТУРБОТИ

Днями було проведено робочу нараду керівництва громади з керівницею та працівникам Інклюзивного-ресурсного центру. Серед багатьох робочих питань особливу увагу було приділено питанню забезпечення освітніми послугами дітей дошкільного віку з особливими освітніми потребами.

08:42 29.02.2024

Обережно крихкий лід!

Наприкінці зими крига на воді, хоча і здається міцною, але стає крихкою і небезпечною. Вона може не витримати вагу людини і тому виходити на неї дуже небезпечно.

11:09 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень