A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Другий тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування 

Дата: 02.12.2017 18:59
Кількість переглядів: 908

Другий тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування 


29 листопада до Мереф’янської об’єднаної територіальної громади в черговий раз завітав тренер-консультант програми «Жінки-лідерки» Національного демократичного інституту (США) в рамках програми «DOBRE» (Децентралізація приносить кращі та ефективність) – Олександр Іваніна, який провів тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування. 
Нагадаємо, що в рамках цього курсу в Мереф’янській ОТГ заплановано 3 тренінги, перший з яких відбувся ще 18 вересня, експертами того разу були Олександр Іваніна та Юлія Малько.
Захід, вже традиційно, пройшов у комунальному закладі Мереф’янської міської ради «Мереф’янська міська центральна бібліотека». 
Цього разу програма тренінгу мала більш прикладний характер – учасники не лише слухали лекційний матеріал, присвячений правильному аналізу гендерної ситуації в громаді та ідентифікації гендерно-специфічних проблем, а й виконували різні практичні кейси та вправи: застосовували ГОБ в процесі підготовки місцевих програм розвитку, робили гендерний аналіз ресурсної бази та інтегрували гендерний підхід до окремих розділів Програми соціально-економічного розвитку громади. 
Після кожної практичної вправи учасники презентували власні напрацювання перед аудиторією, отримуючи певні поради та відповідаючи на запитання колег.
Олександр Іваніна, експерт, також представив особливості застосування гендерного підходу саме в нашій країні та поділився досвідом щодо гендерних бюджетних ініціатив, які впроваджуються в Україні. 
Завершився тренінг презентацією опрацьованих матеріалів та підведенням підсумків щодо отриманих нових знань.
Сподіваємось, що останній тренінг буде не менш цікавим, а отримані знання будуть у найбільшій мірі використані при наступному складанні бюджету нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень