A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Перше свято весни 

Дата: 09.03.2018 17:34
Кількість переглядів: 629

Перше свято весни 


З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
Напередодні свята весни, 6 березня, у Мереф’янському міському будинку культури відбулась головна подія – теплий, духовний вечір, присвячений Міжнародному жіночому дню.
На сцені панувала таємничо-ніжна атмосфера. Приглушене світло та лірична музика перенесли всіх присутніх в звабливий, витончений, чарівний, чудовий світ жінки. 
Вітали прекрасну половину людства хореографічні, театральні та музичні колективи міського будинку культури. Особливістю цьогорічної концертної програми було те, що вона була присвячена саме мамам. Учасники дитячого колективу «Джерельце» (кер. В.Іванова) привітали мам зі святом 8-го березня, талановито декламуючи вірші. Зразковий хореографічний колектив «Baby-Boom» та ансамбль танцю «SmiLe» (кер. І.Сердюк) представив глядачам хореографічні постанови. А вокалісти та вокальні колективи (кер. А.Рождественська) підтримували теплу та духовну атмосферу жіночого свята. 
Зі словами привітання до всіх глядачів звернувся Мереф’янський міський голова Сітов Веніамін Іванович. Він побажав всім жінкам частіше посміхатись, кохати та бути коханими. По завершенню вітальної провоми до залу ввійшли юнаки та почали дарувати кожній присутній жінці на концерті головну вітку цієї пори року – тюльпани.
Завдяки гарній роботі колективів та працівників Мереф’янського міського будинку культури захід пройшов на високому рівні. Тож завдячуємо всім, хто створював для глядачів атмосферу свята та гарний настрій.
Ще раз вітаємо всіх мереф’яночок зі святом 8-го березня! Від душі бажаємо вам весняної безтурботності, сонячних посмішок, добра й любові!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень