A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги!

Дата: 05.03.2018 17:14
Кількість переглядів: 665

До уваги!

Сьогодні на сесії Мереф’янської міської ради депутатами були прийняті зміни до бюджету Мереф’янської міської ради на 2018 рік. Слід зазначити, що завдяки губернатору Харківської області Юлії Світличній та голові Харківської обласної ради Сергію Чернову Мереф’янська ОТГ отримала кошти на виконання інвестиційних проектів на суму 100 млн. грн., з них:

- 27 млн. грн. на реконструкцію системи відведення стічних вод по вулицям Гастелло, Зміївська, Харківська, Дніпровська та в’їзд Лозівський;

- 73 млн. грн. на реконструкцію будівлі дитячого садка та вугільної котельні по вулиці Леонівській, 42 і реконструкція дитячих ясел №1 по вулиці Леонівській № 57/2 в м.Мерефа Харківського району.

Також, варто зазначити, що Мереф’янська міська об’єднана територіальна громада була внесена до Переліку міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, що мають намір створити та забезпечити функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.10.2017 № 736-р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень