A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Приїзд керівника програми DOBRE до Мереф’янської ОТГ

Дата: 06.09.2017 16:58
Кількість переглядів: 1186

Приїзд керівника програми DOBRE до Мереф’янської ОТГ

30 серпня до Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади завітав керівник програми DOBRE в Україні Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Беррі Рід.

Приїзд керівника програми DOBRE до Мереф’янської ОТГ був зумовлений невдоволеністю запропонованої експертами версії Стратегії розвитку громади на 2017 – 2025 роки.

Візит розпочався з круглого столу за участю експертів програми: Антоніною Колповською, Андрієм Нагорним і Тетяною Запорожець та керівництва громади у складі: Мереф’янського міського голови Веніаміна Сітова, секретаря міської ради Тетяни Дядченко  і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра Микиші.

На початку зустрічі міський голова привітав Беррі Ріда та розповів про славетну родину Івана Сірка, отамана війська запорізького. А вже потім перейшов до обговорення Стратегії розвитку нашої громади.

Адміністрація міської ради, разом із робочою групою мала певну кількість зауважень до Документа, які вони бажали висловити керівнику програми. Адже термін реалізації стратегії розрахований на 8 років, саме тому, Стратегія повинна бути якісною та зрозумілою для мешканців громади.     

При обговоренні була порушена тема організації соціологічного опитування, яке проводилось в березні поточного року. Більшість людей не розуміли запропонованих польськими експертами питань та не мали можливості приділити так багато часу на заповнення анкети. Також були певні зауваження як до моделі написання стратегії так і до форми її представлення.

Наступна проблема, яка обговорювалась під час зустрічі, – відсутність плану імплементації. Написання Документу – це лише невелика частина, а ось як впроваджувати Стратегію, втілювати її в життя та відслідковувати правильність реалізації – це вже інше.

Експерти вислухали всі зауваження та запропонували написати повний перелік тих проблем, з якими довелось зіткнутися робочій групі під час її створення. Вони врахують зауваження та будуть вживати певні міри, щоб Документ відповідав всім критеріям якості.

По завершенню зустрічі представники програми ДОБРЕ зазначили, що лише спільними зусиллями можливо досягти результату. Лише коли влада, громадські організації та мешканці громади зможуть знайти компроміс, тоді все в Мереф’янській громаді буде добре.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень