A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Передаємо досвід студентству 

Дата: 09.11.2017 16:40
Кількість переглядів: 869

Передаємо досвід студентству 

Сьогодні до Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади завітали студенти Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова (спеціальність: «Економіка підприємства") для того, щоб ознайомитися з проектами, котрі були реалізовані в громаді за підтримки спільного Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду » (МРГ).
Зустріч розпочалась у центрі міста Мерефа, на площі Перемоги, де гостей зустріли: Дмитро Микиша, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Сергій Ершов, координатор проекту «МРГ» від Мереф’янської міської ради; Галина Чала, куратор ПРООН по Харківській області. 
Презентацію проектів почали з комплексної термомодернізації. Студентам продемонстрували результати втілення проекту в життя на прикладі багатоквартирного будинку (ОСББ "Центральна"), що розташований по вул. Залізнична. Галина Чала розповіла про необхідність та переваги термомодернізації, а Сергій Ершов – про особливості та етапи реалізації подібних проектів саме в Мереф’янській об’єднаній громаді. 
Далі вирушили до комунального закладу "Дитячий навчальний заклад №1", де студентам продемонстрували роботу твердопаливної котельні та комплексної системи відеоспостереження, що встановлена завдяки співпраці з проектом «Розумне місто», котрий є компонентом Проекту МРГ – III.
Молодь з цікавістю слухала Дмитра Микишу та Сергія Єршова, які детально освітили кожен етап втілення вищезазначених проектів. Студенти мали бажання більше дізнатися про проектну діяльність, написання проектів та особливості їх реалізації у громаді і отримали вичерпні відповіді на всі питання, котрі їх хвилювали.
Зустріч завершили у приміщенні Мереф’янської міської ради, де Дмитро Микиша продемонстрував роботу серверу відеоспостереження, а потім, в актовому залі міської ради, провів презентацію проекту «Розумне місто», в рамках якого і впроваджують систему відеоспостереження на території Мереф’янської громади. Також він розповів про перспективи розвитку нашої громади в напрямку «Розумне місто». 
Студенти ХНУМГ ім.О.М. Бекетова були задоволені результатами зустрічі і залишили Мереф’янську громаду з приємними емоціями та багажем нових знань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень