A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Поезія – це завжди неповторність…»

Дата: 25.10.2017 16:39
Кількість переглядів: 1051

«Поезія – це завжди неповторність…»

25 жовтня у комунальному закладі «Мереф’янська дитяча музична школа» відбулась творча зустріч «Вернісаж життя» з поетесою, бардом Іриною Скринниковою.

Вихованці дитячої музичної школи продовжують йти поетичними сторінками нашого краю. Раніше до музичної школи приїжджало багато письменників та поетів, а саме: Віктор Кириченко (чия літературна спадщина залишиться в наших серцях назавжди), Олександр Підкопай, Людмила Носкова, Галина Мандрикіна, Олена Бартеньєва, Світлана Ринкевич, Ніна Супруненко. А 25-го жовтня до школи завітала поетеса та бард, автор поетичних книжок «Світлоповіно», «Як завжди»; переможець у номінації «Поезія» V обласного конкурсу ім.О.С.Масельського на кращий літературний твір та викладачка по класу «гітара» у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв смт Нова Водолага» Ірина Скринникова.

До музичної школи завітали всі ті, хто виявив бажання познайомитися з поетесою, послухати її вірші, поділитися думками про поезію, а також своїми враженнями. У актовому залі зібралися вихованці театрального класу музичної школи, небайдужі мешканці громади, члени жіночої ради міста та Мереф’янської міської організації ветеранів України.

На початку зустрічі поетеса коротко розповіла про себе, своє життя та творчий шлях і виконала декілька музичних композицій, зачарувавши всіх присутніх своїм чудовим голосом. Опісля свої творчі номери продемонстрували вихованці Ірини Скринникової. Вони грали музичні твори, автором яких є поетеса.

Згодом почали свої виступи вихованці театрального класу (керівник Вікторія Ковтун) Мереф’янської дитячої музичної школи. Кожен учень обрав вірш зі збірок Ірини Скринникової, який найбільш йому до вподоби та розповів його усім присутнім. Діти старанно декламували твори різної тематики: від дитячих жартівливих віршів до філософської лірики.

По завершенню Раїса Угненко, депутат Харківської районної ради, голова жіночої ради міста, разом з керівником театрального класу Мереф’янської дитячої музичної школи Вікторією Ковтун висловили найщирішу подяку Ірині Скринниковій за її візит, побажали наснаги, творчих успіхів та талановитих учнів, а на згадку вручили символічні подарунки.

Всі присутні отримали приємні враження від поетичної зустрічі. Сподіваємося, що це не останній візит Ірини Скринникової до нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень