A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

План удосконалення послуг та Індекс спроможності громад

Дата: 14.11.2017 16:37
Кількість переглядів: 1030

План удосконалення послуг та Індекс спроможності громад

13 листопада відбулось чергове засідання робочої групи з написання Плану удосконалення послуг в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)»

До Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади завітала фахівець-консультант Програми DOBRE – Наталя Ключник. Вона представила результати SWOT- аналізу, який розробили на минулій зустрічі та виступила в ролі модератора, регулюючи роботу в групах.

Під час заходу учасники робочої групи визначили стратегічні та операційні цілі і перелік проектів, які націлені на вирішення основної проблеми в рамках Плану удосконалення послуг. Нагадаємо, що послуга «Утримання та ремонт доріг в зоні відповідальності ОТГ» була обрана як пріоритетна в Мереф’янській ОТГ.

Одразу після завершення робочої зустрічі з написання Плану, відбулась презентація Індексу спроможності громад. Ще влітку експерти програми DOBRE Антоніна Колповська та Наталія Захарченко проводили дослідження для визначення стану розвитку Мереф’янської ОТГ за наступними компетенціям: лідерство та управління, фінансовий менеджмент та бюджетування, надання послуг і участь громадськості.

Результати роботи вже відомі і були представлені Богданом Келічавим та Олександром Кондратинським. Наші показники трохи менше середнього, але ми ще молода громада і маємо потенціал для майбутнього розвитку. Тож не будьте осторонь і також долучайтеся до вирішення питань заради спільного майбутнього нашої громади.

Всю необхідну інформацію, яку презентували експерти під час минувших заходів, Ви зможете знайти на нашому сайті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень