A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Акція до дня боротьби зі СНІДом

Дата: 05.12.2017 16:30
Кількість переглядів: 841

Акція до дня боротьби зі СНІДом


4 грудня при співпраці Служби у справах сім’ї та дітей Мереф`янської міської ради та благодійної організації «Благодійний фонд «Парус» відбулася акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, в якій взяли участь учні Мереф’янського відділення Державного навчального закладу «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області».
Під час акції юнаки та дівчата дізналися про важливі речі: як захистити себе від ВІЛ і зберегти здоров’я, чому потрібно періодично обстежувати стан свого здоров’я, в тому числі тестуватися на ВІЛ-інфекцію, які основні права та обов’язки мають ВІЛ-інфіковані люди. 
Програма акції передбачала різноманітні активності, спрямовані на формування свідомого ставлення до власного життя та здоров’я. 
Підліткам розповіли про відомих людей, які померли від СНІДу, а також про тих знаменитостей, що живуть з ВІЛ, провели показ профілактичного фільму, спрямованого на молодь. Наприкінці усім присутнім було запропоновано пройти безкоштовне анонімне експрес-тестування на наявність у крові антитіл імунодефіциту людини, що проводилося медичним працівником у мобільній амбулаторії. 
Сподіваємося, що інтерактивні підходи проведення заходу дозволили юнакам та дівчатам дізнатися та запам’ятати важливу інформацію щодо ВІЛ-інфекції, яка в подальшому допоможе зберегти життя та здоров’я.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень