A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг з оформлення та реєстрації проектної заявки бюджету участі

Дата: 10.07.2019 13:02
Кількість переглядів: 889

Сьогодні  у конференц-залі Мереф’янської міської ради  відбувся тренінг «Оформлення та реєстрація проектної заявки бюджету участі». Його провели  експерти програми DOBRE з напрямку «Бюджет участі»: Сергій Омелічкін та Михайло Ізюмський.

Захід відбувся з метою підвищення ефективності реалізації програми та пройшов за підтримки  громадської спілки «Харківський університетський консорціум» та Мереф’янської міської ради в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

На тренінгу були присутні  представники Комісії з питань бюджету участі, автори минулорічних проектів, голови органів місцевого самоврядування ОСББ та  ОСН, представники молодіжної ради та активні мешканці громади.

У ході роботи учасники отримали  знання та практичні поради щодо  генерації ідей проектів, розглянули схему заповнення заявки на участь у конкурсі проектів громадського бюджету. Також на прикладі проектів минулого року  були проаналізовані типові помилки оформлення ідей.

 Нагадуємо, що період подачі громадських проектів триватиме до 01 серпня 2019 року.

Електронна платформа для реєстрації та подання громадського проекту знаходиться за посиланням  https://merefa.pb.org.ua/

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень