A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Перша Школа проектного менеджменту у Мереф'янській громаді

Дата: 16.05.2019 10:30
Кількість переглядів: 893

У повсякденному житті, професійній та творчій діяльності ми всі займаємось плануванням, організаційними процесами та управляємо ресурсами. Постає питання – як налагодити та побудувати продуктивну роботу для успішного досягнення цілей та завершення завдань. Всі ці знання втілені у проектному менеджменті: управління командою, ресурсами, комунікаціями, ризиками та якістю. Тому, відділ Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності запускає власну Школу проектного менеджменту для мешканців Мереф’янської громади.

Ідея проводити навчання з проектного менеджменту виникла під час тренінгового циклу «Партиципація та Модерація / Фасилітація», учасницями якого були секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко, спеціалістка відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Крістіна Бережна, та спеціалістка по зв’язкам з громадськістю Аліса Гриненко. Ними була розроблена проектна ідея – «Мобільна школа проектного менеджменту», мета якої – сформувати у жителів громади думку, що кожен може самостійно впливати на перебіг подій у громаді, зокрема навчитися раціонально використовувати свій час та присвятити його проектному менеджменту, який є інструментом для вирішення актуальних питань у громаді. По завершенню, проектна ідея «Мобільна школа проектного менеджменту» була розглянута експертами програми GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH), пройшла відбір для надання подальшої менторської підтримки та лягла в основу Школи проектного менеджменту.

Перша Школа проектного менеджменту у Мереф'янській громаді складається з 4 етапів:

І етап: 3-16 червня – Мобільна школа проектного менеджменту

Під час Мобільної школи спеціалісти відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради відвідають кожний населений пункт нашої громади та у форматі тренінгу розкажуть про саму суть проектного менеджменту, грантрайтингу та існуючі можливості у даному напрямку.

ІІ етап: 17-23 червня – теоретична частина: навчання у Школі проектного менеджменту

Під час навчання у Школі учасникам розкажуть як поетапно написати проект: з моменту його ініціації до звітності з його реалізації. Слухачі курсу навчаться самостійно розробляти основні складові проекту, розробляти календарний графік, бюджет проекту та планувати трудові ресурси.

ІІІ етап: 24 червня – 7 липня – практична частина: написання концепції власного проекту

Під час практичної частини учасники матимуть змогу написати концепцію власного проекту та отримати менторську підтримку від тренерів Школи. А головне – найкращий проект буде відзначено та підтримано для подання на Харківський обласний конкурс міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

ІV етап: 8-14 липня – заключний етап та вручення сертифікатів

Реєстрація на участь у ІІ етапі проекту «Школа проектного менеджменту» відкриється незабаром, про це буде оголошено на сторінці Facebook відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності –https://www.facebook.com/projectactivitymerefa та на сайті Мереф’янської громади http://merefyanska.gromada.org.ua/ .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень