A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Облаштування кімнати для роботи з батьками дітей з особливими освітніми потребами на базі інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 13.02.2019 09:48
Кількість переглядів: 771

Актуальність проблеми проєкту полягає в тому, що демократичні зміни у суспільному житті країни зумовили нове бачення, розуміння та переоцінку багатьох сталих положень. Інклюзія - це вимога часу! Вимога часу, виховання та освіта особистості на основі гуманістичних цінностей. Паритетними мають бути стосунки між батьками звичайних дітей та дітей, які потребують особливої уваги та їх батьками.

Вимога часу - створення в громаді батьківської спільноти, яка б могла ефективно вирішувати питання та формувати з точки зору батьків активну громадську позицію з соціалізації, гуманізації дітей в суспільстві, наданні емоційної взаємопідтримки один одному, взаємодопомоги, обміну досвідом та пошуку ефективних шляхів у вирішенні гострих чи важливих питань, налагодженні конструктивних діалогів з владою, освітянами, медиками, громадськістю

Мета і завдання проєкту

Мета проєкту: організувати та проводити систематичні зустрічі батьків, що виховують дітей з особливими освітніми потребами на території Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Мереф’янської міської ради Харківської області, з використанням інноваційних технологій, сучасних методів надання інформації та спілкування.

Завдання проєку: оснастити приміщення для групових зустрічей батьків на території Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Мереф’янської міської ради Харківської області необхідною оргтехнікою, технічними засобами та меблями.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень