A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб»

Дата: 05.02.2019 14:04
Кількість переглядів: 605

30-31 січня у селі Нові Петрівці Київської області відбувся тренінг «Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб». Захід було організовано  в рамках проекту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг», за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Партнерства «Кожній дитині».

Від Мереф’янської громади участь у тренінгу взяли фахівці із соціальної роботи ІІ категорії  Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Світлана Дядченко та Ольга Дядченко.

Під час тренінгу учасники ділилися досвідом, інформували  про організацію роботи у своїх громадах, роз’яснювали  важливість співпраці та необхідність створення міцної команди із суб’єктів соціальної роботи, задля досягнення позитивного результату. Усе це можливо лише за умов неухильного дотримання вимог чинного законодавства.


Варто зазначити, що фахівці із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, завжди готові допомагати тим сім’ям громади, які потребують соціальної підтримки або потрапили в складні життєві обставини. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном (057) 748 33 69.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень