A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Зимові клопоти

Дата: 29.01.2019 08:34
Кількість переглядів: 606

Цього року зима виявилася дуже сніжною, щедрою снігопадами та хуртовинами. Подоланню наслідків негоди було покладено немало зусиль. Працівники відділу благоустрою увесь час чистили сніжні заноси. Із техніки було задіяно 5 тракторів та 9 снігозбирачів.

Зазначаємо, що пріоритетними ділянками, які завжди розчищаються у першу чергу, є центральні вулиці, під’їзди до залізничного вокзалу, під’їзди  до закладів освіти, лікарень, кладовищ.

Працівники благоустрою також активно долали наслідки хуртовин за допомогою снігозбирачів, на підзвітних ділянках голів РК ОСН та ОСББ. Крім того, робітники та двірники чистили сніг лопатами. Слід нагадати, що згідно Правил благоустрою території населених пунктів Мереф'янської територіальної громади, підприємства, установи, організації та суб’єкти підприємницької діяльності зобов’язані забезпечувати благоустрій, вживаючи снігоочисних та протиожеледних засобів на відведених земельних ділянках та прилеглих територіях.

Також хочеться згуртувати наших мешканців у вирішенні загальних проблем та повазі один до одного. Адже, якщо кожен громадянин розчистить територію біля свого двору, то цим самим полегшить пересування не тільки собі, а ще й оточуючим.

Приємно і те, що на території нашої громади знайшлися активні мешканці, які на власних тракторах завзято включилися допомагати Виконавчому комітету в подоланні снігового колапсу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень