A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Робоча зустріч щодо інвестицій для місцевого економічного розвитку

Дата: 28.01.2019 12:38
Кількість переглядів: 663

25 січня відбулась робоча зустріч з підведення підсумків опитування Мереф’янської ОТГ щодо інвестицій для місцевого економічного розвитку.

Радниця з фінансів при Центрі розвитку місцевого самоврядування Гончаренко Марина Василівна та експертка Київського міжнародного інституту соціології – Анна Аркадіївна, повідомили про те, що анкета «Огляд державних інвестицій для місцевого економічного розвитку в ОТГ» була заповнена якісно.

На зустрічі були присутні: Мереф’янський міський голова – Сітов Веніамін Іванович, секретар Мереф’янської міської ради – Дядченко Тетяна Петрівна, начальниця відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності – Кобець Катерина Олегівна, начальниця відділу з питань соціально-економічного розвитку та бюджету – Вишняк Тетяна Петрівна, спеціалістка відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності – Бережна Крістіна Сергіївна.

Опрацювання даної анкети, яка була розроблена програмою U-Lead з Європою, потрібна для подальшої інституційної підтримки та супроводження пріоритетних проектів Мереф’янської громади.

Довідково: 
ULEAD з Європою / ULEAD with Europe – Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку.
https://www.facebook.com/ULEADwithEurope/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень