A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Залучення інвестицій – нові можливості для розвитку громад

Дата: 17.01.2019 13:25
Кількість переглядів: 683

Створення привабливого інвестиційного клімату в громаді та залучення інвесторів – один з найважливіших напрямів роботи, який допоможе ОТГ розвиватися і бути фінансово спроможною.

Спеціалісти профільних відділів невпинно працювали над залученням інвесторів до нашої громади. Вже у грудні 2018 року на територію Мереф’янської громади вдалось залучити інвестора ТОВ «Альтернатів Енерджі Сорсес Солар», який займається впровадженням технологій з використанням відновлювальних джерел енергії, які є безпечними і не мають шкідливих викидів.

Розпочавши свою діяльність на території Мереф’янської ОТГ, організація, перш за все, потурбувалася про комфорт її мешканців. У співпраці з Виконавчим комітетом Мереф’янської міської ради, ТОВ «АЕС Солар» було виконано соціально-корисний проект з модернізації системи вуличного освітлення в м. Мерефа по вул.  Боровій (від вул. Дніпровської вздовж лісового масиву). На зазначеній вулиці було встановлено світлодіодні LED-світильники, які забезпечать рівномірне освітлення вулиці, що сприятиме безпечному пересуванню мешканців громади по цій ділянці у вечірній час доби.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень