A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Толерантність – це мистецтво жити в світі несхожих людей та ідей

Дата: 17.12.2018 08:57
Кількість переглядів: 610

Нещодавно співробітниця Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Тетяна Бондаренко взяла участь у інформаційній сесії по антидискримінації та толерантному відношенню до членів суспільства, яка проводилася громадською організацією «Центр психологічного розвитку "Разом"». На зустрічі були присутні представники служб у справах дітей та сім’ї та центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з різних районів Харківської області.

Захід проводили тренерки з медіації, досвідчені фасилітаторки, які наголошували на необхідності у толерантному відношенні, ненасильницьких методах спілкування з представниками різних меншин нашого суспільства, в тому числі з представниками ЛГБТІ-спільноти.

Під час активного спілкування та бурного обговорювання даної теми кожен зазначив свою позицію, але усі дійшли згоди, що якість будь-якого суспільства залежить від здатності людей співіснувати одне з одним, від того, чи сприймають вони одне одного, чи поважають і підтримують, чи навчаються один у одного, чи об'єднують свої зусилля в ім'я загального добра, для постійного поліпшення свого матеріального й духовного життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень