A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Ряди тренерів в громаді зростають

Дата: 13.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 536

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради щиро вітає начальника відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Катерину Кобець, яка стала сертифікованим тренером з питань участі в процесі прийняття рішень на місцевому рівні.

Навчання Катерини Кобець відбувалось в рамках проекту «Самоврядування для людей. Посилення потенціалу місцевого самоврядування та адміністрації у сфері співпраці з громадськістю», який реалізовувався громадською організацією «МАРТ», словацькою організацією Partners for Democratic Change Slovakia та Освітнім домом прав людини – Чернігів.

11 грудня в Освітньому домі прав людини, на Чернігівщині, відбулася заключна зустріч тренерів та тренерок – 22 старанних та ініціативних, небайдужих та цілеспрямованих учасників проекту зі всієї України, на якій були підведені підсумки.

Аби стати тренерами, учасники пройшли чималий шлях:

- 96 навчальних годин теоретичних та практичних занять;

- стажування у Словаччині;

- проведення 44 тренінгів по всій Україні з питань участі в прийнятті рішень, управління громадою, взаємодії влади і громади, інструментів і форм місцевої демократії та прав людини.

«Проект тривав цілий рік і за цей період ми стали справжніми друзями, родиною, згуртованою командою однодумців. Щиро вдячна кожному та кожній за те, що ви — небайдужі, справжні та щирі. Вірю, що у нас все вийде і що саме ми — енергійні двигуни змін у наших громадах» — поділилась враженнями Катерина Кобець на своїй сторінці у Фейсбук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень