A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Офроуд Триборство 2018 – змагання по бездоріжжю

Дата: 12.12.2018 16:51
Кількість переглядів: 903

8 грудня на території Мереф’янської ОТГ пройшов 3-й етап офроуд Триборство 2018. У змаганнях взяли участь 24 команди на авто 4х4, квадроциклах та багі з Харківської та Луганської областей.

Офроуд (анг. Off-road) – це вид активного відпочинку або спорту пов’язаний з їздою автомобілями по бездоріжжю та складному рельєфу, офроуд включає в себе як дозвілля на оригінальних, не змінених повнопривідних автомобілях,так і змагання на власноруч побудованих позашляховиках.

I – етап офроуд «Триборство 2018 – кільцева» пройшов 31 березня в м. Харків. II етап «Добові перегони» – 11-12 серпня у с.Липці. III етап змагань «Легенда та орієнтування» було вирішено провести на території Мереф’янської ОТГ.

Реєстрація учасників відбулась на площі Перемоги у м. Мерефа під час якої організаторам заходу допомагали ініціативна молодь громади. Стартували учасники на березі р. Мерефа (мікрорайон Артемівка). Шлях проходив через села Верхня та Нижня Озеряни, фінішували в центрі міста.

У змаганнях взяли участь і мереф’яни – Михайло та Вікторія Пащенко, які прийшли п’ятими, з чим їх і вітаємо.

Організаторами змагань виступили «Слива клуб 4х4» за підтримки Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради. Генеральний спонсор – мережа автозаправок ОВИС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень