A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У громадян ще є час скористатися податковою знижкою за 2017 рік

Дата: 11.12.2018 12:56
Кількість переглядів: 408

У громадян ще є час скористатися податковою знижкою за 2017 рік. Головне управління ДФС у Харківській області нагадує, що чинне законодавство дозволяє громадянам скористатися правом на податкову знижку за попередній (звітний ) рік до кінця поточного року. Отже, останній термін надання декларації про доходи для отримання податкової знижки за 2017 рік – 29 грудня 2018 року.

Звертаємо увагу, що на наступні періоди право на нарахування податкової знижки за 2017 рік не переноситься.

Всього з початку п.р. на податкову знижку подано 4920 декларацій про майновий стан і доходи за 2017 рік. За цими деклараціями громадянам повернуто з бюджету майже 10,0 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 2,1 млн. грн. більше минулого року.

Серед витрат, за якими можна звертатись для отримання податкової знижки, є сума коштів, сплачених на користь вітчизняних вищих та професійно-технічних навчальних закладів для компенсації вартості здобуття освіти такого платника податку та /або члена його сім’ї першого ступеня споріднення.

Слід враховувати, що включити до податкової знижки на навчання можна кошти, сплата яких фактично підтверджена відповідними розрахунковими документами (квитанції, касові ордери, чеки тощо), у яких зазначено, що платіж за навчання здійснено безпосередньо особою, яка звертається.

Декларація надається до Центру обслуговування платників за місцем реєстрації платника.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень