A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Юлія Світлична привітала з професійним святом працівників місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2018 16:14
Кількість переглядів: 781

Днями в приміщенні Харківської обласної державної адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня місцевого самоврядування.

«Місцеве самоврядування – одна з найважливіших ланок, яка знаходиться ближче до людей та може оперативно реагувати на ті запроси та проблеми, які виникають», - сказала голова ХОДА, вітаючи присутніх.

Під час заходу Юлія Світлична та Сергій Чернов нагородили кращих представників органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Почесну відзнаку Харківскої обласної ради «Слобожанська слава» отримав Веніамін Сітов, Мереф’янський міський голова. Спеціальну відзнаку Харківької обласної ради – годинник з логотипом «Голова Харківської обласної ради» - отримав Руслан Дейнека, начальник Відділу освіти, культури та спорту, депутат Харківської обласної ради.

 За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, розбудову місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування подяками голови Харківської обласної ради були нагороджені й співробітники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради: Анна Сіроштан, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету; Вадим Зибнєв, Перший заступник Мереф’янського міського голови; Тетяна Вишняк, начальник відділу з питань соціально-економічного розвитку та бюджету; Сергій Єршов, провідний спеціаліст юридичного відділу.

Також у рамках урочистостей відбулася церемонія нагородження переможців обласного конкурсу для дітей та молоді «Самоврядування – це ми». Участь у конкурсі взяли близько 400 школярів та студентів з 22 районів області та міста Харкова. Серед них учениця Мереф’янського медичного ліцею Анна Харченко, яка отримала I місце в номінації «Кращий індивідуальний письмовий твір на тему «Що таке місцеве самоврядування?». Також III почесне місце в номінації «Краща колективна письмова робота на тему: «Ми знаємо, як це зробити!» отримали члени учнівської організації «АМОРЕ» Мереф’янської загальноосвітньої школи № 1 - Андрій Солдатенко, Дарія Антонова, Давид Воронов, Максим Дяченко, Єгор Підкопай.

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради щиро вітає колег та молодь з відзнаками і бажає подальших успіхів в роботі та навчанні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень