A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Урочисте відкриття спортивного майданчика

Дата: 27.11.2018 11:44
Кількість переглядів: 671

Нещодавно, на території Мереф’янського відділення Державного навчального закладу «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області», відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика.

З визначною подією в житті навчального закладу учасників дійства вітали шановні гості: Геннадій Майський, головний спеціаліст відділу науки, вищої та професійної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації; Олена Крівенцова, начальник Харківського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України; Світлана Рудницька, заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Крім того, підтримати та порадіти за вихованців профзакладу завітали вчителі фізичної культури та учні загальноосвітніх навчальних закладів Мереф’янської громади.

Право перерізати символічну стрічку було надано директору навчального закладу професійної освіти – Василю Шепеленко та Світлані Рудницькій.

Варто відзначити, що під час урочистої програми відкриття, вихованці навчального закладу своїми виступами намагалися донести до присутніх важливість дотримання зорового способу життя та занять спортом. Вони власним прикладом продемонстрували які вправи можна робити на встановлених спортивних знаряддях і як це корисно для зміцнення здоров’я.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень