A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відновлення колодязя на перехресті вулиць Таранівська та Манойла Миколи.

Дата: 09.11.2018 15:06
Кількість переглядів: 768

Найактивніші мешканці районного комітету органу самоорганізації населення (РК ОСН) «Мерефа-Схід», на чолі з головою – Наталією Даниленко, відновили колодязь на перехресті вулиць Таранівська та Манойла Миколи.

Своїми силами небайдужі мереф’яни виконали значний обсяг робіт: капітально відремонтували сам колодязь, навколо нього встановили паркан, а також висадили не один десяток молодих дерев.

На урочистому відкритті оновленого колодязю, найактивнішим мешканцям було вручено подяки: Ользі та Олексію Іщенко, Валентині та Олександру Калініченко, Павлу Самарському, Валерію Мажузі, Віталію Кузьміну.

Крім того, голова РК ОСН «Мерефа-Схід» щиро дякує за співпрацю: Богдану та Галині Щитинам, Дмитру Николаенку, Валентині Курявській, Івану Буштаренко, Наталії Хоровській

«Щиро дякую Мереф‘янському міському голові Веніаміну Сітову за підтримку та надання всіх необхідних матеріалів для виконання запланованих робіт. В подальшому сподіваємось на залучення більшої кількості мешканців до нагальних проблем громади» – висловлює свою подяку та сподівання Наталія Даниленко.

___________

Нагадаємо, що РК ОСН «Мерефа-Схід» з проектом по відновленню колодязя був одним з учасників конкурсу з реалізації кращого проекту з благоустрою Мереф’янської міської громади. Та, нажаль, він не став переможцем.

Не зважаючи на це, Мереф’янська міська рада все ж таки підтримала зазначений проект і посприяла у його реалізації.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень