A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Ми йдемо мостом через річку (вул. Дніпровська, район ЦРЛ)

Дата: 08.11.2018 19:46
Кількість переглядів: 728

 

Назва міні-проекту

Ми йдемо мостом через річку

Номінація Конкурсу

Добробут громад

Територіальне охоплення міні-проекту

місто Мерефа, Харківська область, Харківський район

Прізвище, ім'я, по-батькові керівника міні-проекту

Хихля Петро Петрович

Загальний бюджет міні-проекту - 34 925,00 грн.

Місток, який включено в проект, це місток, по якому люди йдуть до лікарні, люди можуть погано себе почувати, тому практичний та безпечний у експлуатуванні міст це запорука безпеки населення. Металеві якісні перила та поручні, рівне нове металеве покриття з якісного товстого металу, ось що потрібно для того, щоб наші діти безпечно пересувались через річки і батьки завжди знали, що їхні діти у безпеці.

Цільова група

Проект охопив різновікові верстви населення: від маленьких дітей, яких ведуть до лікарні до похилого населення, яким не так легко вже пересуватися, навіть по асфальтованій дорозі, не кажучі вже про місток, де немає зовсім перил та доски на покритті мосту є через одну.  

Проект охопив населення усього міста — 22 229  чол.

Мета і завдання міні-проекту

Мета міні-проекту: підвищити рівень добробуту громади мікрорайону по вул. Дніпровській в районі лікарні, шляхом поточного ремонту мосту через водовідвідну канаву.

Завдання міні-проекту: покращити рівень пересування населення через водовідвідну канаву по вул. Дніпровська, шляхом поточного ремонту, який дозволить комфортно та безпечно пересуватися.

Результати міні-проекту

Проект передбачав покращити умови добробуту громади шляхом поточного ремонту містка по вул. Дніпровській в районі лікарні, щоб змогу мешканцям міста, а особливо дітям, безпечно переходити через водовідвідну канаву, також зменшить вірогідність травматизму.

Результатом реалізації міні-проекту є придбання металевих частин для містків.  Таким чином, ми дамо можливість населенню нашого міста безпечно пересуватися і почувати себе захищено та комфортно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень