A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Енергозбереження – це перший крок до ефективного використання енергії. Заміна вікон та дверей на енергозберігаючі у приміщенні Мереф`янського дошкільного навчального закладу (ясла - садок) № 1 м. Мерефа

Дата: 08.11.2018 19:22
Кількість переглядів: 2029

 

Назва міні-проекту

Енергозбереження – це перший крок до ефективного використання енергії. Заміна вікон та дверей на енергозберігаючі у приміщенні Мереф'янського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 1 у м. Мерефа

Номінація Конкурсу

Енергоефективність та енергозбереження

Територіальне охоплення міні-проекту

місто Мерефа, Харківська область, Харківський район

Прізвище, ім'я, по-батькові керівника міні-проекту

Завада Валентина Михайлівна

Загальний бюджет міні-проекту - 195440,00 грн

Цільова група

Проектом охоплено 244 дитини – вихованців дошкільного навчального закладу. А також, проектом передбачено охопити не лише діток дошкільного віку, а й безпосередньо їх батьків, які турбуються за здоров’я своїх діток, щоб вони основний проміжок часу, доки перебувають у дитячому садку мали змогу з комфортом та у належних умовах розвиватися та спілкуватися з однолітками.

Мета і завдання міні-проекту

Мета міні-проекту: покращити умови виховання діток дошкільного навчального закладу шляхом впровадження та використання новітніх енергозберігаючих технологій у заміні вікон та дверей у приміщенні закладу.

Завдання міні-проекту: впровадити сучасні енергозберігаючі технології для Мереф'янського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 1 шляхом заміни у приміщенні закладу вікон та дверей на сучасні енергозберігаючі. 

Результати міні-проекту

Проект передбачав покращити умови вихованців дошкільного навчального закладу № 1 у м. Мерефа шляхом впровадження сучасних енергозберігаючих технологій, що дозволить суттєво знизити рівень енергозатрат, які виникають у результаті нещільностей у віконних та дверних конструкціях.

Реалізація проекту передбачала впровадження сучасних енергозберігаючих технологій, які дозволять скоротити об’єми енергозатрат у приміщеннях дитячого закладу.

Результатами впровадження проекту є:

- заміна вікон у приміщенні Мереф'янського дошкільного навчального закладу № 1 на енергозберігаючі;

- заміна вхідних та між корпусних дверей у дошкільному закладі на енергозберігаючі;

- зменшення рівня енергозатрат на 60%;

- підвищення рівня комфорту у закладі.  

Реалізація міні-проекту дозволяє удосконалити систему з енергозбереження у дошкільному закладі, яка на не відповідала повноцінно енергоефективним критеріям сучасної системи з економії енергоресурсів.

Таким чином, проект забезпечить впровадження енергозберігаючих технологій та модернізує за сучасними методами систему енергоефективної економії енергоресурсів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень