A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Об’єднуємось за покликом душі

Дата: 31.10.2018 12:51
Кількість переглядів: 695

Якось так склалось, що вихід на пенсію у пересічного українця автоматично асоціюється із непотрібністю, нескінченним потоком хвороб, вечорів за телесеріалами та пліток з сусідами. Добре, якщо є діти та онуки, тоді відчуваєш себе хоч якось причетним до родинних потреб, живеш їх життям, стаєш для них «швидкою допомогою», домашньою нянькою, кухарем.

З 1 жовтня 2018 року, в комунальній установі «Мереф’янський центр надання соціальних послуг», розпочало роботу відділення денного перебування.

І ось 24 жовтня у приміщенні міської дитячої бібліотеки відбулась перша зустріч з відвідувачами нашого відділення. За чашкою чаю, кожна із жінок розповіла про себе і про свої  захоплення. Серед них і рукодільниці, і куховарки, і справжні берегині української пісні.

Спілкування очищає розум і серце, а людину робить добрішою. Адже, спілкуючись між собою, люди забувають про побутові проблеми, життєві негаразди.

Недарма девізом нашої зустрічі обрані слова: «Об’єднуємось за покликом душі!» Спілкуємось, цікаво  відпочиваємо, радіємо гармонії життя. Відділення денного перебування – це справжній осередок творчості, натхнення, доброти, адже наша мета – повноцінне дозвілля пенсіонерів, одиноких людей та осіб з інвалідністю. Його учасники – це активні небайдужі люди, які вміють зробити своє життя наповненим та цікавим, незалежним від віку.

Головним надбанням є згуртованість літніх  людей з різних куточків міста, з різним творчим досвідом, кожен з яких буде поповнювати скарбничку напрацювань наших зустрічей.

В своїй роботі ми будемо також тісно співпрацювати з Мереф’янською  міською бібліотекою. в організації цікавих зустрічей, відзначання різних свят, обговорення цікавих тем, лекцій.

Чекаємо на всіх бажаючих і небайдужих!

 

Михайличенко Т.В.

завідувач відділення денного перебування

комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень