A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг «Залучення громадськості до прийняття управлінських рішень»

Дата: 22.10.2018 13:02
Кількість переглядів: 640

18-19 жовтня 2018 року в Мереф’янській ОТГ відбулися два тренінги на тему: «Залучення громадськості до прийняття управлінських рішень» для органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства. Тренери – Катерина Кобець – начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності та Валентина Волік – заступник директора Конотопського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги.

На тренінгу розбирали поняття «громадська участь» та які існують види громадської участі. Як можна залучити громадськість до вирішення проблем громади через підтримку їх проектів та ініціатив. Обговорили особливості написання проектних заявок в рамках обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Виконували практичні завдання.

Тренінг «Залучення громадськості до прийняття управлінських рішень» організовано громадською організацією «МАРТ», словацькою організацією Partners for Democratic Change Slovakia, Освітнім домом прав людини – Чернігів, Виконавчим комітетом Мереф’янської міської ради, Конотопським місцевим центром з надання безоплатної правової допомоги в рамках проекту «Самоврядування для людей. Розвиток потенціалу місцевого самоврядування та місцевої державної адміністрації у сфері співпраці з громадськістю» за фінансової підтримки SlovakAid та Фонду домів прав людини.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень