A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Засідання виконавчого комітету Мереф’янської міської ради

Дата: 11.10.2018 08:33
Кількість переглядів: 676

10 жовтня  у залі засідань Мереф’янскої міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному було розглянуто 4 основних  питання.

По першому питанню доповіла спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Боровок Тая, про готовність багатоквартирного житлового фонду та об’єктів соціально–культурної сфери до роботи в осінньо–зимовий період 2018–2019рр.

Було зазначено, що балансоутримувачам багатоквартирного житлового фонду вдалося виконати наступні роботи: в 25-ти  будинках виконано ремонт покрівель; в 5-ти будинках відремонтовано під?їзди; у 9-ти будинках відремонтовано каналізаційну систему; в 26-ти будинках замінено вікна та двері на енергозберігаючі.

Крім того перевірено та за необхідністю відремонтовано димові та вентиляційні канали, утепленні підвали, облаштовано віконні відкоси.

Що стосується об?єктів соціально-культурної сфери, то було виконано:

ДНЗ №1- поточний ремонт тепломеханічної частини котельні, утеплення теплотраси.

ДНЗ №3-поточний ремонт тепломеханічної частини котельні.

ЗОШ №1-поточний ремонт класу та котельні.

Мереф’янський медичний ліцей-ремонт стелі в приміщенні початкової школи. 

ЗОШ №3- поточний ремонт приміщення котельні.

ЗОШ №4- утеплення теплотраси, облаштування навісів, поточний ремонт приміщення де знаходиться свердловина водопостачання.

ЗОШ №6 - капітальний ремонт приміщення для інклюзивного центру. Проведено заміну вікон на енергозберігаючі в приміщенні початкової школи.

Утківська  ЗОШ - проведено поточний ремонт стелі.

Проведено поточний ремонт даху на адміністративній будівлі за адресою: Дніпровська, 206.

Тривають  роботи з реконструкції адміністративної будівлі за адресою: вул. Культури, 2Б.

Окрім цього, відділом благоустрою виконавчого комітету Мереф’янської міської ради проводиться робота з заготівлі дров та вугілля для опалення комунальних установ в осінньо-зимовий період.

Спеціалістами відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради ведеться робота з підготовка відповідної дозвільної документації для включення газових приладів до системи газопостачання.

По другому питанню виступила головний спеціаліст Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Скрипник Лариса, щодо виконання програми організації відпочинку та оздоровлення дітей шкільного віку, які мешкають на території Мереф’янської міської  об’єднаної територіальної громади.

По третьому та четвертому питанні про працевлаштування випускників шкіл та ліцеїв та про відзначення 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників доповів начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, депутат Харківської обласної ради Руслан Дейнека.

Всі рішення були прийняті із зауваженнями та доповненнями.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень