A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Засідання Правління та Ради Асоціації об’єднаних територіальних громад

Дата: 02.10.2018 16:58
Кількість переглядів: 941

Сьогодні, 2 жовтня, в м. Київ відбувся перший день засідання Правління та Ради Асоціації об’єднаних територіальних громад (далі – Асоціація ОТГ), в якому взяв участь Мереф’янський міський голова, член Правління та голова секторальної платформи «Безпека в громадах» Асоціації ОТГ Веніамін Сітов.

На заході було підписано меморандум про співпрацю між Асоціацією ОТГ та програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) (далі – USAID «DOBRE»).

Програма USAID «DOBRE» – це п’ятирічна програма, спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до ухвалення рішень та забезпечення підзвітності й прозорості в громадському управлінні.

Крім того, присутні підвели підсумки навчально-ознайомчого візиту до Швеції членів Правління Асоціації ОТГ, надали звіти щодо діяльності секторальних платформ Асоціації, тощо.

Веніамін Сітов надав звіт по роботі секторальної платформи «Безпека в громадах», де зазначив, що Мереф’янська ОТГ є однією з громад де впроваджують кращі практики по енергоефективності та безпеці.

Додамо, Асоціація ОТГ має тверду і послідовну позицію щодо захисту та примноження здобутків реформи місцевого самоврядування і територіальної організації влади. Асоціація переконана, що успіх децентралізаційної реформи є запорукою успіху України, яка стане сильною державою сильних і спроможних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень