A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Слобожанський ярмарок – 2018

Дата: 02.10.2018 14:36
Кількість переглядів: 837

29 та 30 вересня на відкритій виставковій площі презентаційно-виставкового центру «Радмір-Експохол» відбувся  Великий Слобожанський Ярмарок,на якому було представлено 2,5 тисячі видів товарів від 700 підприємств  з усіх районів та міст області.

Мереф’янська громада також взяла участь у цьому заходіі. Престиж громади на обласному рівні підіймали Інститут овочівництва та баштанництва Національної академії аграрних наук України, «Смачні історії», народна майстриня Мереф’янського міського будинку культури Юлія Ходєєва, а також творчі колективи будинку культури.

На ярмарок також завітав Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов та начальник відділу освіти, культури і спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, депутат Харківської обласної ради Руслан Дейнека.

В рамках Слобожанського Ярмарку відбувалися ярмаркові торги продукцією широкого асортименту, виготовленою сільгоспвиробниками, підприємцями; театралізовані дійства місцевих творчих і фольклорних колективів, майстрів народної творчості; презентації кулінарного мистецтва, різноманітні конкурси та ще багато цікавого.

Мереф’янська громада була нагороджена 7-ма дипломами в номінаціях: креативне рішення оформлення арт-інсталяції «Веселкова арка», «Найкраще та оригінальне оформлення торгового місця», «Найбільш оригінальна презентація продукції», «Найширший асортимент товарів, які реалізуються за найнижчими цінами» та інші.

Відвідала головне свято регіону і голова Харківської обласної державної адміністрація Юлія Світлична разом з представником Президента у Верховній Раді України Іриною Луценко та іноземними делегаціями, що прибули на Харківщину для участі в Х Міжнародному економічному форумі.

Керівник області привітала всіх учасників ярмарку та відзначила, що з кожним роком кількість представлених на ньому підприємств та товарів тільки збільшується.

«Впевнена, що разом, об’єднуючи зусилля, ми зможемо зробити нашу Слобожанщину сильним, міцним краєм та краєм, що розвивається» – прокоментувала Юлія Світлична.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень