A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У Харкові стартував ювілейний X Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи»

Дата: 29.09.2018 15:24
Кількість переглядів: 874

Сьогодні, 29 вересня, Мереф'янський міський голова Веніамін Сітов взяв участь у X Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» (далі – Форум). Захід відкрив Президент України Петро Порошенко.

Форум складався з пленарного засідання та трьох панельних дискусій: «Інтеграційна модель розвитку економіки: міжгалузеві ефекти інвестування та кооперації»; «Децентралізація і місцевий розвиток: нові можливості для бізнесу»; «Креативна економіка: від нової освіти до нових індустрій». Веніамін Сітов взяв участь у панельній дискусії, яка стосувалася децентралізації і місцевого розвитку.

Традиційно в рамках Форуму також очікується підписання харківськими підприємствами контрактів і меморандумів з іноземними та українськими партнерами. Адже Міжнародний економічний форум – свого роду платформа і підстава для ділових переговорів, де представники ділових кіл проводять переговори, можуть підписати контракти і меморандуми про співпрацю, тощо.

Цього року на захід завітало близько 600 учасників (дипломати, чиновники, бізнесмени) з 35 країн світу, а також 18 послів іноземних держав. Як повідомляє перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, у минулому році до Харкова приїздило 15 послів. Зростання цього показника говорить про велику довіру команді Юлії Світличної.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень