A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

В Мереф’янськый ОТГ відбувся профорієнтаційний захід

Дата: 29.09.2018 14:06
Кількість переглядів: 1043

28 вересня у приміщені кінотеатру «Спутник» відбувся профорієнтаційний захід «Побудуймо кар’єру разом», який було організовано Харківською районною філією Харківського обласного центру зайнятості за підтримки Мереф’янської міської ради.

Захід відбувся за участі Харківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, провідних роботодавців та успішних підприємців громади, Державного навчального закладу «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області». На захід також завітав Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов.

Велика кількість людей, здебільшого підростаюче покоління, відвідали захід в якому із задоволенням брали участь у майстер-класах: кухара, штукатура, в’язальника, перукаря та інших. Також присутні  мали змогу пройти унікальне тестування щодо вибору майбутньої професії; скласти резюме та потрапити до кадрового резерву; познайомитися зі своїми майбутніми роботодавцями. Для випускників 9 та 11 класів надавалася інформація та листівки де вони зможуть більш детальніше ознайомитися з професіями та вступити до бажаних ВУЗів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень