A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Вартові безпеки»

Дата: 24.09.2018 16:00
Кількість переглядів: 1091

22-23 вересня у Києві відбувся третій раунд програми «Вартові безпеки», який було організовано громадською організацією «Всеукраїнське громадське об’єднання «"ПОБРАТИМИ"» та проектом «Добровольці-вогнеборці». В заході взяли участь і представники Мереф’янської громади: начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Виконавчого комітету Мереф'янької міської ради – Дар’я Біда та заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Мереф’янський медичний ліцей» – Олена Колодяжна, заступник директора з виховної роботи КЗ «Мереф’янський медичний ліцей» – Катерина Хихля та вчитель фізичної культури КЗ «Мереф’янський медичний ліцей» – Роман Косінський.

Учасники дізналися як сформувати нову культуру безпеки громади, організувати добровільну пожежну команду у свої громаді, як правильно проводити роботу з населенням у сфері безпеки. Крім того присутні ознайомилися з тенденціями розвитку безпеки в рамках децентралізації та кращими практиками в громадах у цьому напрямку.

До того ж всі громади-учасники третього раунду мали змогу побачити і безпосередньо взяти участь у фестивалі «Ігри Вогнеборців» аби перевірити на собі, з чим стикаються рятувальники у повсякденному житті та які навички їм необхідно отримати.

Учасники заходу безкоштовно отримали комунікаційні матеріали, настільні ігри для дітей, доступ до розроблених командою програми медіа-матеріалів та онлайн-курсу, а також контакти інших громад, які розвивають подібні проекти на своїй території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень