A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Профілактика емоційного виснаження

Дата: 21.09.2018 10:20
Кількість переглядів: 630

17 та 18 вересня 2018 року спеціаліст Служби у справах дітей та сім'ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради – Радченко Ольга взяла участь у тренінгу на тему «Емоційне вигорання: причини та наслідки», який був організований громадською спілкою «Центр підтримки громадської ініціативи "Розвиток"».

Під час зустрічі понад 15 представників різних організацій, робота яких пов’язана із соціальною допомогою населенню, визначили причини та методи превенції емоційного вигорання, котре може виникати не тільки під час виконання своїх професійних обов’язків, а і у повсякденному житті. Психологічна напруга може з'являтись у будь-якій ситуації.

Під час тренінгу, учасники навчились знаходити та використовувати власний потенціал та внутрішні ресурси для вирішення труднощів, адекватно оцінювати результат своєї роботи та аналізувати і переоцінювати свою діяльність, що допоможе бути невразливими для емоційного вигорання.

Саморозвиток тих, хто кожен день має справу з людським фактором, має велике значення. Отже, такі тренінги важливі не тільки для самих учасників тренінгу, а і для оточуючих їх людей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень