A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Яка ідея змінить твоє місто?»

Дата: 20.09.2018 16:09
Кількість переглядів: 974

Шановні мешканці Мереф’янської громади!

Звертаємо вашу увагу що вперше в Україні, у рамках Міжнародного саміту мерів, який пройде 9 жовтня 2018 року, Western NIS Enterprise Fund спільно з компанією BigBoard започатковує соціальну кампанію «Яка ідея змінить твоє місто?».

Кампанія проводиться з метою залучення громадян, спільнот та бізнесу для генерування і в подальшому впровадження ідей, які змінюватимуть наші міста. Мешканці зможуть подати власну ідею на сайті Міжнародного саміту мерів (http://internationalmayorssummit.com/uk/why-is-your-city-important/) та в соціальних мережах, додавши ідею за хештегом #мояідеямоємісто. Усі подані ідеї будуть передані мерам міст для подальшого розгляду і впровадження.

Кращі з поданих ідей будуть представлені на Саміті мерів, а переможці отримають нагоду реалізувати їх.

Тож закликаємо всіх бажаючих взяти участь у Конкурсі ідей та презентувати власні проекти можливих якісних змін у Мереф’янській громаді.

________

Міжнародний Саміт мерів (IMS) заснований у 2016 році як платформа для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування та фахівцями місцевого розвитку світового рівня.

Щорічний Саміт об’єднує визначних мерів міст з усього світу і дає змогу обговорити сучасні тенденції у розвитку міст, інновації, презентувати найкращий міжнародний і місцевий досвід міського управління та поділитися історіями успіху українських міст у різних сферах.

Саміт, який відбудеться 9 жовтня 2018 року у Києві буде зосереджений на співпраці як інструменті трансформації міста задля потреб жителів. Саміт буде присвячено трьом основним напрямкам співпраці: співпраця міста з громадянським суспільством та активними громадянами, співпраця міста з бізнесом та співпраця між містами-побратимами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень