A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У м.Харків відбувся семінар щодо управління земельними ресурсами в ОТГ

Дата: 20.09.2018 11:34
Кількість переглядів: 599

19 вересня, на базі Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар на тему «Управління земельними ресурсами в об’єднаних територіальних громадах: організаційно-правове забезпечення та механізми оподаткування».

У заході взяли участь представники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради: спеціаліст землевпорядник 2 категорії відділу архітектури, містобудування, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю – Ольга Луніна та спеціаліст землевпорядник 1 категорії відділу з питань соціально-економічного розвитку та бюджету – Любов Федоренко.

На семінарі присутні заслухали інформацію щодо повноважень ОТГ у сфері управління земельними ресурсами, інформаційного забезпечення ОТГ даними про землі у межах громади, механізми інвентаризації земель та здійснення їх грошової оцінки, алгоритму передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності за межами населених пунктів у комунальну власність ОТГ, тощо. Крім того, дізналися про новації бюджетно-податкового законодавства щодо посилення ролі плати за землю як джерела наповнення місцевих бюджетів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень