A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мешканці РК ОСН «Мерефа – Центр 1» облаштували майданчик під контейнери для збору ТПВ

Дата: 20.09.2018 08:51
Кількість переглядів: 775

15 вересня, найактивніші мешканці районного комітету органу самоорганізації населення (РК ОСН) «Мерефа – Центр 1», на чолі з головою – Тетяною Переверзєвою, зібралися аби втілити у життя запланований проект з благоустрою: облаштувати майданчик під контейнери для збору твердих побутових відходів (ТПВ) по вул. Весела.

Напередодні, відділом благоустрою Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради було завезено всі необхідні матеріали. Мешканці РК ОСН «Мерефа – Центр 1» спочатку підготували старе місце, після чого взялися за найвідповідальнішу частину – поклали плитку та виконали всі інші необхідні роботи з облаштування майданчика під контейнери.

Та це ще не все. Наразі виготовляється металева огорожа, яку невдовзі буде встановлено навколо майданчика під ТПВ.

Тетяна Переверзєва висловлює подяку всім, хто не був байдужим і долучився до покращення благоустрою нашої громади: Миколі Плотнікову, Леоніду Белоусу, Михайлу та Валентині Кажикам, Олександру Кондратенко, Анатолію Федоренко, Олександрі Сологуб, Володимиру Рябенко, Леоніду та Ніні Халіним, Анатолію Запорожцю, Сергію і Тетяні Доброскокіним, Віталію Халіну.

___________

Нагадаємо, що РК ОСН «Мерефа – Центр 1»  став одним із переможців конкурсу з реалізації кращого проекту з благоустрою Мереф’янської міської громади в номінації: «Майданчик під контейнери для збору ТПВ».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень