A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

15-а Щорічна Зустріч YES: «Майбутнє покоління всього»

Дата: 18.09.2018 15:40
Кількість переглядів: 897

Заступник Мереф'янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Микиша взяв участь у 15-тій щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «Майбутнє покоління всього», яка відбулась в Києві з 13 по 15 вересня.

Понад 600 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів із 28 країн взяли участь у цьогорічній конференції, організованій міжнародним форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

Вже вчотирнадцяте, бере участь у конференції і Президент України Петро Порошенко.

Під час зустрічі дискусії фокусувалися на майбутньому. А саме: Якими будуть завтрашні загрози суспільству, економіці та політиці? Які глобальні виклики чекають на нас? Яке майбутнє Сполучених Штатів, ЄС, НАТО, Російської Федерації? Як захистити демократію від маніпуляцій іззовні та як протидіяти дезінформації?

Особливу увагу було приділено наслідкам новітніх загроз для України. Також у фокусі були виклики, із якими стикається Україна на шляху свого розвитку, зокрема обговорення торкнулися майбутніх президентських та парламентських виборів.

Серед доповідачів були – провідні світові лідери, футурологи, історики, політики, інвестори, експерти з питань безпеки та медіа. Доповідачі та учасники форуму разом шукали відповіді на вищезазначені питання в різних форматах дискусій.

Крім того, Дмитро Микиша взяв участь у Форумі регіональних державних службовців, яку з 2015 року, під час Щорічних зустрічей YES, проводить Ялтинська Європейська Стратегія у партнерстві з Українською школою політичних студій для 100 політиків та державних службовців з різних регіонів України.

Форум надає поштовх амбіціям молодих регіональних лідерів та спрямовують їхню енергію на трансформування України. Ретельно відібрані учасники Форумів мають змогу перейняти передовий міжнародний досвід, дізнатися про найкращі світові практики, а також розвинути стратегічне та лідерське бачення. Це дозволяє їм вибудовувати широку мережу однодумців, які прагнуть змін в Україні та за її межами.

Крім того, під час щорічної зустрічі YES, відбувся й Форум молодих лідерів. Щороку, починаючи з 2012, YES та Фонд Віктора Пінчука надають можливість 100 молодим українським лідерам поділиться своїми ідеями, вивчити міжнародний та український професійний досвід і знайти відповіді на найактуальніші виклики сучасності.

YES також підготувала заходи у форматі nightcap, де наприкінці першого дня учасники змогли обговорити особливо цікаві для них теми у неформальній атмосфері.

____________

В липні 2004 року Віктор Пінчук зібрав близько 30 європейських лідерів на перший Ялтинський Європейський Семінар для обговорення перспектив вступу України до ЄС. В заході узяли участь Прем’єр-міністр Канади (1993–2003) Жан Кретьєн, член Парламенту Франції Домінік Стросс-Кан, член Європарламенту Марек Сівец. На другий день цієї успішної зустрічі декілька учасників запропонували трансформувати приватну ініціативу у міжнародну громадську організацію, яка б сприяла процесу приєднання України до ЄС. Таким чином Ялтинський Європейський Семінар перетворилася на Ялтинську Європейську Стратегію, а в Україні було створено незалежний благодійний фонд для формування міжнародної мережі підтримки України, а також посилення впливу публічної дипломатії на користь країни.

Щорічні Зустрічі YES стали відкритим майданчиком для обговорення нових ідей і поглядів щодо шляхів розвитку Європи, України і всього світу. Ці форуми збирають політиків, дипломатів, державних діячів, журналістів, аналітиків і бізнесменів з понад 50 країн світу. Діалог щодо глобальних викликів забезпечує ширше бачення внутрішньої ситуації в Україні, її розвитку і перспектив у сучасному світі. Він також є стимулом для пошуку точок дотику у відносинах між країнами, спільних інтересів і цінностей. Попри те, що з 2014 року Щорічні Зустрічі YES проходять у Києві, Ялта залишається символом сили дипломатії та діалогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень