A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Команда Мереф’янської ОТГ взяла участь у першому етапі навчання Школи місцевого самоврядування DESPRO

Дата: 18.09.2018 12:42
Кількість переглядів: 1005

11 – 14 вересня, у Києві, відбулася перша очна сесія «Школи місцевого самоврядування DESPRO – 2018» (далі – Школа DESPRO), в рамках швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO. До столиці, на навчання вирушили й представники Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади: Тетяна Дядченко, секретар Мереф’янської міської ради; Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради (далі – ВК ММР); Катерина Кобець, начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності ВК ММР; Тетяна Вишняк, начальник відділу з питань соціально-економічного розвитку та бюджету ВК ММР; Олена Онацька, заступник начальника відділу з питань бюджету відділу з питань соціально-економічного розвитку та бюджету ВК ММР.

Протягом чотирьох днів учасники мали змогу навчатися в колі однодумців, обмінюватися досвідом, розвивати управлінські і лідерські якості, навички написання та впровадження проектів місцевого розвитку.

Надалі, протягом жовтня, команда Мереф’янської громади буде навчатися заочно. На них чекають домашні практичні завдання. Після чого, 21 – 24 листопада  у столиці нашої держави, відбудеться друга очна сесія Школи DESPRO.

Нагадаємо, що наша громада вже третій рік поспіль є активним учасником Школи DESPRO. У 2018 році команда Мереф’янської ОТГ, єдина з Харківської області, ввійшла до 10-ки переможців.

___________

Школа DESPRO – комплекс навчальних заходів практичного спрямування для лідерів місцевого самоврядування усіх рівнів.

Провідна ідея Школи DESPRO – формування необхідних фахових спроможностей у регіонах та у громадах. У першу чергу йдеться про управлінські та проектні спроможності – здатність створювати й реалізовувати ефективні стратегії та проекти місцевого розвитку та уміння ефективно управляти громадами в умовах децентралізованих повноважень і ресурсів. Тому цільовою аудиторією Школи DESPRO є представники громад, які займаються розробкою та реалізацією стратегії розвитку в своїх ОТГ.

Особливістю цього року було те, що школа DESPRO підготувала додаткові напрями навчання: для представників регіональних ЗМІ та молодих фахівців органів самоорганізації населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень