A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Як громадам реалізувати повноваження у сфері захисту дітей

Дата: 12.09.2018 10:09
Кількість переглядів: 1122

7 вересня 2018 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Рудницька та начальник Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Олена Цивковська взяли участь у тренінгу «Повноваження об’єднаних територіальних громад з питань забезпечення та дотримання прав дитини» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що відбувся у м. Дніпро для представників трьох областей: Дніпропетровської, Харківської та Кіровоградської.

Тренером даного заходу була кандидат політичних наук, заслужена працівниця соціальної сфери – Людмила Волинець, яка понад 20 років займається питаннями соціального захисту та захистом прав дітей в Україні.

На тренінгу розглядались питання актуальності проблем захисту дітей для об’єднаних територіальних громад, власні та делеговані повноваження ОТГ щодо дітей, основні функції ОТГ як органу опіки та піклування, розмежування повноважень районної державної адміністрації та об’єднаних громад.

Децентралізація дає свої плоди – жителі громади можуть отримувати соціальні послуги на місцях, а ми отримувати знання від професіоналів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень